Teles de patchwork online

A la nostra botiga online t'oferim la més àmplia selecció de teles per patchwork

Roba, bosses, nines, cobrellits, coixins, coses per la casa... El patchwork ofereix una infinitat de possibilitats per confeccionar peces i accessoris de tot tipus. És una tècnica que permet explotar al màxim la creativitat i donar imaginació a la imaginació. Gràcies a la nostra oferta de teles de patchwork online ho tindràs més fàcil que mai per donar vida a les teves creacions. Si t'agraden les tasques de casa, no pots deixar de visitar el nostre catàleg de teixits per a manualitats.

A El Racó del Punt tenim més de 1.300 teles de patchwork diferents! Pensa en tot el que pots fer amb elles. Teles de patchwork llises i estampades, en tots els colors que imaginis, bàsiques o de col·leccions especials. I sempre amb novetats que mostrar-te, perquè volem que no deixis d'innovar en els teus treballs. Compra les teves teles a partir d'unitats de 25 cm.

 

BUSQUES UN ALTRE TIPUS DE TELES DE PATCHWORK? CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

EL RACÓ DEL PUNT

  Ctra. de Vic, 49,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 875 73 02

HORARI

De dilluns a divendres, de 9:30 a 13:00 i de 17:00 a 20:00

Dissabte, de 10:00 a 13:00

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

RACO-DEL-PUNT