Teles per confecció online

A la nostra botiga online t'oferim la més àmplia selecció de teles per a moda i confecció

La roba que portem ens defineix. És un fidel reflex dels nostres gustos, de la nostra personalitat, de les nostres vivències, per això cada vegada hi ha més gent que s'anima a crear les seves pròpies peces. Gràcies a l'exclusiva oferta de teles per confecció online que t'oferim a El Racó del Punt podràs vestir amb un estil inconfusible. Anima't a cosir i prepara't per lluir creacions tan úniques com tu! Nosaltres posem la tela, la teva imaginació i l´habilitat faran la resta.

En el catàleg de teles per a confecció online de la nostra botiga trobaràs les tendències que més es porten a cada temporada, perquè puguis anar a la moda amb cadascuna de les teves creacions més personals. Tenim la tela perfecta per a aquest vestit de festa amb el que sempre has somiat, la tela que busques per fer un conjunt ideal pel teu nebot nadó, la tela que necessites pel teu nou abric... Les nostres teles per confecció trauran a la llum el teu costat més creatiu.

 

BUSQUES UN ALTRE TIPUS DE TELES PER CONFECCIÓ? CONTACTA AMB NOSALTRES!

 

EL RACÓ DEL PUNT

  Ctra. de Vic, 49,
Manresa, 08241, (Barcelona)

  93 875 73 02

HORARI

De dilluns a divendres, de 9:30 a 13:00 i de 17:00 a 20:00

Dissabte, de 10:00 a 13:00

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

RACO-DEL-PUNT